Globálna súťaž FM WORLD 2021

Globálna súťaž FM WORLD

Dovoľujeme si vás pozvať k zapojeniu sa do najväčšej súťaže FM WORLD – Global Networking Contest 2021! Tentokrát sme si pre vás pripravili ešte fantastickejšie výhry v hodnote až 700 000 €! Každý mesiac sa jeden z vás môže stať výhercom auta – Mitsubishi Space Star. Vo Veľkom finále sa traja šťastní výhercovia stanú majiteľmi jedného z týchto luxusných áut Mercedes-Benz: E 200, C 200 alebo A 180! Okrem toho sú v hre aj ďalšie hodnotné ceny – parfumy, kozmetika a výživové doplnky.
POZOR! Globálna súťaž je len pre členov FM GROUP. Zaregistrujte sa bezplatne na www.fmgroupklub.sk a okrem 30 % členskej zľavy sa budete môcť zapojiť do Globálnej súťaže FM World.
Súťaž prebieha od 1.3. do 31.8. 2021. Do súťaže sa môže zapojiť každý člen, obchodný partner, ale aj nový člen, ktorý sa zaregistruje do FM Klubu v tomto období. Stačí, ak budete pravidelne objednávať v našom e-shope. Za každú objednávku v hodnote 300 osobných bodov, ktoré získate vám prinesie jednu šancu na výhru v mesiaci. Do súťaže sa môžete zapojiť viackrát aj v jednom súťažnom kole – mesiaci a tým zvýšiť svoju šancu na výhru. Za každú objednávku v hodnote 900 osobných bodov budete zaradení do žrebovania o hlavné ceny vo Veľkom finále.
Kupovať FM produkty sa skutočne oplatí!
Viac informácií nájdete na https://bit.ly/3crWf2P